Egy egyszerű palacsintatésztát készítettem, majd kisütöttem a palacsintákat.
25 dkg túrót villával jól áttörtem majd adtam hozzá 2-3 evőkanál tejfölt, ízlés szerint vaníliás cukrot, porcukrot és egy kis reszelt citrom héjat.
Én még a nyáron tettem egy a fagyasztóba epret és mot az öntethez azt használtam:)
Az öntet pedig: a kiolvadt epreket egy edénybe helyeztem, majd felöntöttem eperszörppel(vízzel kevert szörppel)és forraltam egy kicsit. Majd egy kevés fahéjjal, szegfűszeggel és ízlés szerint cukorral ízesítettem.
Mivel az epret a fagyasztóból vettem ki ezért kicsit összeesettek voltak a szemek, ezért kinek hogy ízlik vagy még melegen leturmixolja, vagy nem:) Ha nem akkor lehet érezni a finom eperdarabokat benne:)
A túrós krémmel megtöltöttem a palacsintákat, majd feltekertem, tányérokra helyeztem és jól nyakon öntöttem az eperöntettel és tejszínhabbal tálaltam:)
Jó étvágyat hozzá:)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése