Keresés ebben a blogban

2011. augusztus 5., péntek

Forró csokoládé...:)

Szerettem volna egy nap forró csokit inni:)
De fogalmam sem volt róla, hogy hogy is kell itthon elkészíteni:)
Aztán találtam egy receptet és ezt most megosztom veletek, nekem nagyon bejött:)


Hozzávalók 2 személyre:
1 csomag csokoládés pudingpor
1 liter tej
ízlés szerint cukor
2-3 kanál kakaópor vagy 10-15 dkg csokoládé

A pudingot felfőzöm a tejjel, közben hozzáadom a kakaót vagy a csokoládét.
A puding nem lesz olyan sűrű, mert kétszer annyi tejet adok hozzá, de jó krémes állaga lesz és isteni finom, én mindig csokoládéval készítem , mert az jobb ízt ad neki, mint a kakaópor, de azzal is tökéletes:)
Díszítsük tejszínhabbal, szórjuk meg kakaóporral és apróra tört mogyoróval vagy mandulával:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése